Lolly’s

Leuk als decoratie en bovendien hartstikke lekker zijn deze lolly’s die je makkelijk zelf kan maken. Het leukste is dat je zelf kan bepalen welke decoraties je voor de Lolly’s gebruikt. Zo kun je de lolly’s mooi combineren met de stijl van  de bruiloft.  Als je de volgende stappen goed uitvoert kunnen alle gasten op je bruiloft lekker snoepen van jou zelfgemaakte Lolly’s!

Seibella Lollys

Benodigdheden

  • 50 ml Water
  • 500 gram suiker
  • Suiker
  • Lichte glucosestroop
  • Versiering zoals muisjes, hagelslag, suikergoed, eetbare parels.
  • Lolly Stokjes

Verwarm 50 ml water en 500 gram suiker met 200 ml lichte glucosestroop op middelhoog vuur. Kook het al roerend tot de suiker is gesmolten. Hierna moet je de pan direct in ijswater zetten zonder dat het water in aanraking kan komen met de ingrediënten. Schud de pan 10-15 seconden voordat je het uit het water haalt.

Schenk de vloeistof uit op een bakplaat in cirkels van ongeveer 3 centimeter doorsnee. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte tussen de cirkels blijft, zodat ze niet in elkaar overlopen. Versier op dit moment de lolly’s met bijvoorbeeld eetbare parels, hagelslag, suikergoed en andere lekkere versieringen.

Druk dan direct het lollystokje in het snoepje en laat het uitharden totdat het het woord lolly verdient. Let op: het is belangrijk dat alle acties snel worden uitgevoerd, zodat de vloeistof geen tijd heeft om te vroeg te stollen.

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: