How to dress for a loveshoot

Één van de vragen waar onze fotografen veel mee te maken hebben is: Wat kunnen we het best aandoen tijdens onze Loveshoot?

Het belangrijkste is: Wees jezelf!

Als je tijdens de shoot kleding gaat dragen die je normaal gesproken niet draagt is de kans groot dat je je niet helemaal jezelf voelt tijdens de shoot. Ga dus door je kast en kies kleding uit die je vaker draagt en bekijk daarna de volgende tips!

Houd rekening met het seizoen

 • Het klinkt heel logisch maar toch is het belangrijk om te weten. In de winter en herfst is het voor een vrouw erg leuk om kleding te combineren met laarzen daardoor laat je je benen mooi uitkomen. In deze tijd van het jaar is het ook erg leuk om te spelen met verschillende kleding laagjes.
  Voor mannen is het leuk om een blouse te combineren met een sweater en mooie schoenen.
 • In de zomer en de lente is het voor de vrouw leuk om jurkjes te dragen. Wees niet bang om voor felle kleurtjes te kiezen dit is helemaal hip! Jurkjes zijn makkelijk te combineren met mooie hakken om het plaatje helemaal compleet te maken.
  De mannen kunnen ook in de zomer en de lente kiezen voor een leuke blousjes. Deze zijn namelijk lekker veelzijdig je kunt de armen opstropen en de blouse in of uit de broek dragen. Zo creëer je met kleine aanpassingen een bepaalde look.

Seibella Loveshoot

Doen

 • Neem ten minste twee outfits mee. Één outfit met wat vrijetijdskleding en een wat nettere casual outfit. 
 • Een zwart topje. Erg popuair is ook wel the little black dress voor de vrouwen. Door zwart word de focus op je gezicht gelegd. En niet geheel onbelangrijk zwart kleed af.
 • Voor de mannen geld dat juist een gekleurd shirt leuk is.
 • Je gaat samen op de foto probeer je kleding wel op elkaar af te stemmen maar probeer de kleding niet teveel met elkaar te laten matchen.
 • Zijn jullie al verloofd laat dan je nagels doen. Het is leuk om de ringen in beeld te brengen verzorgde nagels maken het plaatje helemaal af.
 • Kleding lijkt soms anders op een foto. Laat daarom bij het uitzoeken van je outfit door iemand een test foto maken. Dan krijg je een goed beeld van je outfit.
 • Heb je een speciale hobby of zijn er atributen die veel voor je betekenen neem ze dan gerust mee! Vaak maakt het de foto erg persoonlijk en speels.

Niet doen

 • Ga voor de shoot niet te veel onder de zonnebank. 
 • Ga niet op de dag van de shoot nog naar de kapper. Voor een mooie natuurlijke look is je haar mooier na een paar weken dat je ze hebt laten knippen.
 • Probeer niet te veel drukke prints aan te trekken. Dit zou kunnen afleiden van bijvoorbeeld je gezicht.
 • Sieraden zijn erg mooi en maken het plaatje compleet. Probeer alleen niet te veel sieraden te dragen net als de drukke prints kan dit afleiden van je gezicht.

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: