Origineel gastenboek???

Nog helemaal geen leuk idee voor een gastenboek? In dit artikel verassen wij je met twee leuke, originele ideeën!

Puzzel
Het gastenboek hoeft natuurlijk niet altijd in een boekvorm te zijn, wees origineel en kies voor een grote, houten puzzel in een vorm naar keuze! Samen met je partner zoek je een geschikte foto uit.  Deze laat je op een puzzel drukken bij de drukkerij of bestel je op internet. Op de grote dag leg je de puzzel op de kop neer en kunnen alle gasten op de achterkant van de puzzel een leuk stukje schrijven.
Na afloop van je bruiloft verzamel je alle beschreven puzzelstukjes en kan je op een regenachtige dag lekker gaan puzzelen met je grote liefde 😉

02-puzzle-guest-book-ideas-001

Photobooth
Wie de laatste trends op het gebied van trouwen volgt, weet vast en zeker dat een photobooth op je bruiloft een van de tofste toevoegingen op dit moment is!
Het leukste aan een photobooth is dat de gasten zelf kiezen hoe ze op de foto gaan. Leg daarom leuke krijtborden en accessoires neer waar de gasten zelf een leuke boodschap voor jullie op kunnen schrijven. Verzamel deze foto’s en maak er een leuk (digitaal?) fotoalbum van zodat iedereen nog kan nagenieten, en waarschijnlijk heel hard kan lachen, om jullie moderne en creatieve gastenboek!

08-chalkboard-meesage-photo-booth-guest-book-ideas-002

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: