Huwelijksreis naar Disneyland Parijs

Vind je naast romantiek een tikje magie na jullie huwelijk ook erg leuk?! Dan is een huwelijksreis in Disneyland Parijs echt wat voor jullie! Het pretpark dat voor jong en oud een unieke belevenis is maakt een huwelijksreis extra bijzonder.

Het park is ontzettend groot en het kost dan ook een aantal dagen om zo veel mogelijk te zien. Om jullie alvast een voorproefje te geven beschrijf ik een aantal van de oneindige mogelijkheden die het park jullie te bieden heeft.

Actie en angsten overwinnen
Een vette adrenaline stoot en G krachten die hoog oplopen  na jullie ja woord zou toch super spectaculair zijn!? Dat kan in de Space Mountain Mission 2. Ik ben zelf een tijd terug een keer in Disneyland Parijs geweest en toen was de Space Mountain in mijn ogen als klein meisje van 10 al dood eng! De Mission 2 beloofd nog spectaculairder en enger te zijn. Bij het opzoeken van de informatie over deze attractie stond ik al te popelen om die attractie mee te maken.

Romantiek
Zijn jullie meer van de romantiek dan hoort daar natuurlijk het beroemde roze Sleeping Beauty Castle bij. Je kunt zelfs een romantische route volgen deze is al helemaal voor jullie uitgestippeld. De route begint bij het roze kasteel waar je wordt meegenomen in de romantiek van de prins en prinses. Daarna hebben jullie de mogelijkheid verschillende sprookjes te volgen. Bijvoorbeeld die van sneeuwwitje en de zeven dwergen met op het einde een betoverende zoen. Gevolgd door een ritje in Le Carrousel de Lancelot en het muzikale Its a small world waar je met een bootje een muzikaal rondje maakt en je ogen uitkijkt.

seibella sposa

Shows en parades
In Disneyland Parijs worden fantastische shows en parades georganiseerd. De parades en shows alleen zijn al een hele attractie. Natuurlijk super feestelijk om daar als pas getrouwd stel toeschouwer van te zijn. Alle Disney figuren lopen mee in de parade die ontzettend mooi is aangekleed met muziek en lichtjes. Na een dag vol plezier, overwonnen angsten en nieuwe sprookjes achtige ervaringen is het betoverende afsluiting van een dag in het park.

disney parade

Huwelijks overnachting
Als je dan toch op huwelijksreis bent naar Disneyland Parijs dan hoort daar natuurlijk ook een sprookjes achtige overnachting bij. De twee hotels die mij persoonlijk het meest romantisch lijken zijn Het Disneyland Hotel en Disney’ s Newport Bay Hotel. Beide Hotels zien er niet alleen heel erg mooi uit ze staan ook erg hoog aangeschreven binnen Disneyland Parijs en bieden een hoop leuke extra’s en luxe.

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: