Industriële bruidshoot met Ellen en Jeroen

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we de trouwfoto’s van Ellen en Jeroen hebben gemaakt. We kregen laatst nog een super lief berichtje over het eindresultaat van de foto’s:

9 januari was onze trouwdag en het team van Seibella heeft onze foto’s verzorgd. Op het eerste gezicht leek de locatie niet erg voor de hand liggend voor een bruidsreportage maar het tegengestelde bleek waar te zijn. De foto’s zijn echt prachtig en uniek. Precies wat we wilde! We kijken nog steeds elke dag met veel plezier terug naar deze super leuke shoot! Seibella ontzettend bedankt!

DSC_3286 - kopie

DRU Cultuur fabriek
Een paar dagen voor de grote dag hebben we met ons team de locatie bezichtigd. Zoals het bruidspaar al zei: ‘het is niet een locatie waarvan je van je gelijk zou zeggen dat je daar je trouwfoto’s laat maken’.  De DRU fabriek in Ulft bestaat uit verschillende gebouwen wat een tijd geleden een ijzergieterij is geweest dat inmiddels helemaal gerestaureerd is en heeft nieuwe functies gekregen. In plaats van dat er de wereld beroemde pannen worden gemaakt zijn er nu  onder andere een multifunctioneel cultureel pand met onder andere een uitgaansgelegenheid, bibliotheek, muziekschool, raadszaal en zijn er woningen en kantoorpanden gebouwd.

DSC_3295 - kopie

IJzergieterij
Één van de hallen is nog in zijn oude staat als we aankomen om de locatie te bezichtigen. Er ligt rommel en de muren en zijn oud en vervallen. Er hangt een verlaten en industriële sfeer. Overal zie je nog duidelijk de sporen van de oude ijzergieterij. In onze ogen perfect voor de foto’s die we in gedachten hadden.

Het was een regenachtige dag op 9 januari dus het was ideaal dat we een binnen locatie hadden geregeld. Het pas getrouwde stel was klaar om op de foto te gaan. Onze fotografen hadden tal van ideeën en hebben prachtige plaatjes weten te schieten. Een paar uur na de shoot hebben we de foto’s bewerkt en al naar Ellen en Jeroen kunnen sturen zodat ze er op de hun trouwdag zelf nog veel plezier van hadden.

DSC_3323 - kopie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: