Bruidsshoot met speciaal extraatje

31 mei was het een perfecte dag! Het was stralend mooi weer, alles was volop in bloei en we hebben een prachtige bruidshoot gemaakt van Annerieke en Adwin. Al vroeg zijn we het Sonsbeek park in Arnhem gaan verkennen. Het park biedt tal van mogelijkheden om een prachtige bruidsreportage te maken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sonsbeek park
Het was een erg gevarieerde shoot. We hebben wat speelse en meer fashion foto’s gemaakt maar ook de wat klassiekere trouwfoto’s. Dit past ook bij de omgeving. Sonsbeekpark is een ontzettend mooie locatie met veel water, bomen, watervallen en fonteinen. Er hangt een rustig en romantisch sfeertje. Een heerlijke locatie om bruidsfoto’s te maken. Volgens ons een aanrader dus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Backdrop
Tijdens de voorbereidingen hebben we een backdrop gemaakt en accessoires gekocht om de locatie mooi aan te kleden. Maar wat is nou eigenlijk een backdrop? Een backdrop is een leuke achtergrond. Dit kan dus van alles zijn denk aan lichtjes, een mooie berg, een huis, een deur, noem maar op! Onze backdrop bestaat uit een aantal leuke slingers die we tussen twee bomen hebben gehangen. Het was de eerste keer dat we met deze accessoires hebben gewerkt tijdens een bruidshoot. En het resultaat is erg leuk geworden. Het heeft een heel fleurig effect en maakt de foto net dat beetje extra interessant om naar te kijken. Door een backdrop te gebruiken geef je een foto meer diepgang. En je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Ook hebben we gebruik gemaakt van lampionnen en ballonnen. Dit zijn erg simpele accessoires waar we makkelijk en snel de locatie hebben ‘gepimt’ tot een feestelijke achtergrond.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9240

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: