Trash the Dress Shoot!

Na je bruiloft kun je je trouwjurk jaren lang bewaren. En in je kast laten hangen maar je kunt er ook super veel hele leuke dingen mee doen. Wees uniek en doe lekkere gekke dingen die bij jou passen! Trash the Dress is een opkomend fenomeen onder de bruiden van tegenwoordig. En er zijn ontzettend veel uiteenlopende mogelijkheden. Ik geef je in dit blog een aantal voorbeelden waarvan er zeker een paar tussen zitten die ik later zou willen doen als ik getrouwd ben! Of is het toch zonde? Ik ben erg benieuwd naar wat jullie er van vinden!

trashthedressbeach

Romantische Trash
Je kunt ervoor kiezen om een hele romantische shoot te doen op bijvoorbeeld het strand of een meertje in de buurt. Dit zou je ook samen met je man kunnen doen. Het maakt niet uit hoe de jurk eruit komt te zien. Hoe viezer hoe beter! Samen lekker door de modder rollen. Het kan echt tot fantastische plaatjes leiden. Het is bij fotoshoots altijd belangrijk dat je lekker jezelf blijft. Past het bij jullie om een romantische shoot te doen? Dan zou ik daar ook voor kiezen. Zijn jullie allebei af en toe wel in voor een beetje gekkigheid? Dan is het ook leuk om te kiezen voor lekkere gekke foto’s! Dat je bijvoorbeeld samen in het water sprint en keihard aan het lachen bent!

trashthedresssand

Onderwater Trash
Afgelopen weekend hebben we het zelf uitgeprobeerd hoe het is om onder water foto’s te maken en het is echt super gaaf. En ook een hele leuke manier van trash the dress fotografie. Vroeger bij de Barbies vond ik het altijd al mooi hoe het haar en de jurk sierlijk onderwater bewogen. Maar in het echt met een prachtige bruidsjurk is het nog mooier! Super sierlijk en ook erg romantisch. Vooral ook lekker uniek. Ik denk niet dat veel bruidsparen onderwater foto’s in hun trouwalbum of aan de muur hebben hangen.

underwater-wedding-kiss

Color Trash
Ook bij deze shoot komen de fel gekleurde poedertjes weer voorbij. Niet alleen bij een loveshoot is het leuk om hier gebruik van te maken. De witte jurk in combinatie met de felle kleuren geeft een heel leuk speels effect! En je kunt wel zeggen dat na zo’n shoot je jurk goed getrashed is.

Durf jij het aan?! En zo ja, op welke manier zou je het dan doen?

Liefs,
Janneke

trashthedressseibella

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: