YES I DO shoot met Agnes en Albert (Boer zoekt vrouw)

Wat is nou precies een YES-I-DO-shoot?
Een YES-I-DO-shoot is een shoot van jou en je aanstaande man of vrouw. Het is een leuke manier om jullie verloving alvast te vieren met een mooie fotoreportage. Niet iedereen heeft ervaring met fotoshoots en daarom maak je op deze leuke manier alvast kennis. Sommige mensen vinden het wat onwennig om op de foto te gaan en hoe kom je nu het mooist op een foto? Daar hebben wij allemaal leuke tips voor. Onze fotografen werken elke dag met ontzettend veel mensen. Succes gegarandeerd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eveneens biedt de YES-I-DO-shoot de mogelijkheid om meer aspecten van de bruiloft uit te proberen. Voorafgaand aan de shoot wordt namelijk de proef make-up en het haar van de aanstaande bruid gedaan door onze make-up artiest. De shoot kan plaats vinden in onze studio maar ook op een mooie locatie. Misschien hebben jullie zelf al iets in gedachten? We bieden de YES-I-DO-shoots zelfs ook aan in Rome, London, Venetië of Parijs. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het leuke aan de YES-I-DO-shoot is dat het voor het huwelijk plaats vindt. De foto’s kunnen voor ontzettend veel dingen gebruikt worden, bijvoorbeeld als save-the-date-kaarten of voor de uitnodigingen. Maar ook als aankleding van de bruiloft zijn foto’s een mooie aanvulling. Een leuk voorbeeld van een recente bruiloft is dat het bruidspaar één van de YES I DO foto’s groot hebben laten afdrukken zodat de gasten daar lieve geluks-wensen op konden schrijven met een watervaste stift.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Agnes en Albert (van Boer zoekt vrouw)
We hebben een leuke YES-I-DO-shoot gedaan met Agnes en Albert ter voorbereiding van hun voorgenomen huwelijk. In de buurt van Doetinchem vond de shoot plaats bij het Braamste gat. We hebben verschillende attributen zoals bruggetjes, strandhutjes en speeltuintjes gebruikt om er een romantische maar ook speelse shoot van te maken. Het was echt een dagje genieten met dit verliefde stel.

Wij geven bij iedere boeking van een weddingplanner of een bruidsreportage een YES-I-DO- shoot cadeau. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: