Opening nieuwe Seibella fotostudio

Vrijdag 6 september was het dan eindelijk zover: Seibella & Seibella Sposa opende haar deuren! Sinds eind augustus zijn wij verhuisd van Dinxperlo naar het monumentale (voormalig) ‘stierenhuisje’ op de Veemarkt in Doetinchem.

DSC_5211

 

 

 

 

 

 

 

#Trots! Dat zijn wij absoluut 🙂 Dus reden voor een bruisende opening: We verwelkomden onze genodigde gasten, leveranciers en zakenrelaties op een rode loper langs prachtige olijfbomen, bij binnenkomst proostten we met LimonFizz en de sfeer zat er meteen goed in. De Italiaanse hapjes waren niet alleen een lust voor het oog… En ook de muziek klonk tot in de late uurtjes.

DSC_5209

 

 

 

 

 

 

Overspoeld werden we met positieve reacties en spontane leuke aanbiedingen, welke we graag delen met onze klanten. Vanaf oktober starten we onze maandelijks terugkerende informatieve avonden voor aanstaande bruidsparen. Benieuwd wat wij jullie kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op en meld jullie aan voor een verrassende informatie-avond, waarbij het niet alleen bij informatie blijft….

DSC_5208

 

 

 

 

 

 

 

We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid, in het bijzonder Plantenverhuur Rozet (ww.plantenverhuurrozet.nl), Sam’s cooking & catering (www.samscooking.nl), DJ school Doetinchem (www.djschooldoetinchem.nl) en Hotel Villa Ruimzicht (www.hotelvillaruimzicht.nl)

DSC_5159

 

 

 

 

 

 

 

In onze fotostudio aan de Houtkampstraat 33-A (op de Veemarkt) in Doetinchem is iedereen van harte welkom! Seibella richt zich op zowel de zakelijke- als particuliere fotografie. Met Seibella Sposa  richten we ons volledig op bruiloften, van fotografie t/m weddingplanning. Wij hebben zelfs een eigen trouwambtenaar. Voor aanstaande bruidsparen maken wij van de weg naar hun trouwdag een ware beleving met als hoogtepunt: Hún persoonlijke bruiloft.

Graag tot ziens! Het team van Seibella & Seibella Sposa

IMG_2817

IMG_2854

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: