Tien redenen waarom wij de Herfst het mooiste trouw seizoen vinden

Het is volop Herfst en wat vinden wij als weddingplanners en fotografen nou het allermooiste?! Juist de Herfst! We hebben speciaal voor jullie een beeld blog samen gesteld.  Dit helpt jullie aan leuke huwelijks inspiratie met een tintje herfst. Ieder seizoen heeft iets bijzonders maar er gaat volgens ons niets boven het mooie herfst zonnetje, de kleurtjes van de gevallen bladeren, en natuurlijk dat gezellige gevoel wat je van de herfst krijgt.

Om jullie van onze herfst passie mee te laten genieten hebben wij tien redenen en tien foto’s voor jullie op een rijtje gezet:

  1. Je kunt een prachtige outdoor ceremonie organiseren zonder je druk te hoeven maken of je gasten helemaal weg smelten van de hitte of juist bevriezen.

Seibellaherfst1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Appels!! Je kunt zoveel leuke dingen doen met appels. Een appeltjes loveshoot! Wat betekend dat je samen met je aanstaande in het bos of herfst achtig decor buiten samen appeltjes gaat plukken of als je van iets minder zoetsappig houdt een soort appel gevecht?! Dit heeft als resultaat een leuk spontaan effect met veel gelach natuurlijk. Plus dat je deze foto’s kunt gebruiken als uitnodiging of decoratie op je bruiloft. Daarnaast kun je appels ook heel goed gebruiken als decoratie en wat dacht je van een appeltaart… en ga zo maar door!

Seibellaherfst2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. De natuurlijke texturen en kleuren van het seizoen lenen zich voor een aantal ongelooflijke boeketten! Die erg origineel zijn.

Seibellaherfst3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Je kunt met de trend van nu mee gaan en kiezen voor een bruidsjurk met mouwen. Of juist voor een leuke sjaal of sweater die je om kunt slaan als het toch wat afkoelt.

Seibellaherfst4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Omdat pompoenen één van onze favoriete accessoires zijn om een prachtige herfst bruiloft mee aan te kleden.

seibellaherst7

 

 

 

 

 

 

 

6. Het Herfst eten is overheerlijk! Denk maar een aan appel cider, een overheerlijke soep, gepofte kastanje of aardappels en donuts als dessert.

seibellaherst6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Als je graag je favoriete boots onder je trouwjurk wil dan is dit seizoen je kans!

Seibellaherfst8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.  Je kunt super leuke decoraties maken voor super goedkoop! Gebruik alles wat je op de grond in het bos kunt vinden zoals: gevallen bladeren, takjes, mos, eikeltjes, kastanjes enzovoorts. Op deze manier maak je mooie herfst boeketten en het is budget-vriendelijkere dan bloemen.

Seibellahersft9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Misschien is dit wel de belangrijkste reden! Trouwringen blinken het aller mooiste in de herfst zon.

fall-weddings-9

 

 

 

 

 

 

 

10. En één ding staat vast. Om de romantiek die dit seizoen met zich meeneemt kun je niet heen.

fall-weddings-10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga je zelf trouwen in de Herfst of ben je al getrouwd in de Herfst laat ons dan je ervaringen weten! En natuurlijk kun je voor alle trouw en foto vragen ook bij ons terecht! Fijne Herfst allemaal!

Liefs,
Het Seibella Sposa Team

BRON

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: