Once you go black you never go back

Eens of oneens?

Een zwarte jurk is niet het eerste wat mij te binnen schiet als ik aan trouwen denk. Daarom besloot ik juist hier een blog over te schrijven. Na wat snuffelen op het internet kwam ik verschillende dingen tegen. Zoals Vera Wang die vorig jaar tijdens de Bridal Fall 2012 show maar liefst 9 zwarte jurken presenteerde. Vera Wang vond zwart ‘fris en ironisch’ en vond het leuk om eens ‘out of the box te denken’. De reacties op de jurken waren erg wisselend maar er werd in ieder geval veel over gesproken. En dat is iets wat tenslotte over iedere trouwjurk wordt gedaan toch?

Vera Wang1

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk vind ik een zwarte jurk erg mooi en je kunt er verschillende stijlen mee creëren. Zo is bijvoorbeeld Avril Lavigne nog niet zo lang geleden in een zwarte bruidsjurk van Monique Lhuillier getrouwd. Deze jurk paste natuurlijk perfect bij het Rockers imago van de zangeres en haar man Chad Kroeger. Ook wel leuk om te weten is dat hun trouwfeest van drie dagen plaats vond in een kasteel vlak bij Cannes.

avrilblack

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast vind ik een zwarte jurk heel chique. Ik zou in ieder geval graag eens een zwarte bruidsjurk willen passen. Gewoon om te weten hoe het staat. Alleen is dat volgens mij nog niet zo makkelijk. Want bij welke bruidszaak hebben ze nou zwarte bruidsjurken? Je zou er natuurlijk ook één kunnen laten maken en hem zo laten ontwerpen dat hij helemaal bij jou past.

black dress

 

 

 

 

 

 

 

 

Is trouwen in een zwarte jurk iets voor jou? Dan zou ik het zeker doen! Want zeg nou eens eerlijk. Een zwarte jurk wordt niet zo snel vies als een witte.

Liefs, het Seibella Sposa -team

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: