Koninklijk en über-hip trouwen in Villa Ruimzicht Doetinchem

Hotel Villa Ruimzicht, een statige en absoluut über-hippe villa op een minstens zo mooie plek, zelfs Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima gingen jullie voor.

Deze prachtige (officiële trouw-) locatie heeft alles wat je nodig hebt voor bruiloften van elk volume: Schitterende grote en kleinere zalen, mooie tuin met lounge terras, uitstekende culinaire keuken, sfeervolle hotelkamers met verschillende thema’s en leuk detail: Restaurant.nl heeft de toiletten benoemd tot ‘mooiste van het land’! We kunnen dus gerust zeggen dat ieder detail klopt.

Hotel Villa Ruimzicht is omringd door mooie bomen, hoe geweldig is het om bij mooi weer buiten te trouwen…?! Of een sprankelende Winter Wonder Wedding met een ‘all-season’ barbecue op de Oklahoma Joe. Een intieme bruiloft in de kookstudio, de heerlijkste gerechten worden bereid vanaf het kookeiland midden in de studio.

Er zijn zoveel mogelijkheden, en belangrijker nog: er bestaat altijd ruimte voor jullie persoonlijke wensen. Neem gerust contact op met Chantal via  info@hotelvillaruimzicht.nl

En omdat wij geregeld samenwerken met Villa Ruimzicht kan Seibella Sposa jullie een (héél!) leuk voordeel bieden, nieuwsgierig? Mail naar monique@seibella.nl en vertel ons jullie trouwwensen, een persoonlijk aanbod volgt dan spoedig…

Lounge terras, Achterhoekse chic!

Lounge terras, Achterhoekse chic!

 

Eén van de vele sfeervolle thema-kamers

Eén van de vele sfeervolle thema-kamers

Bekroond tot hipste toilet van Nederland!

Bekroond tot hipste toilet van Nederland!

Kookstudio

Kookstudio

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: