Boek nu een Valentijns Loveshoot in Parijs! €499,-

Een loveshoot in Parijs. Heerlijk lijkt me dat. De stad is al zo romantisch en als je dan ook nog eens samen met je verloofde de leukste plekjes van Parijs af gaat struinen voor de mooiste foto’s dan wordt het al helemaal een geweldige belevenis.

loveshoot parijs

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn eigenlijk echt te veel mooie romantische plekjes in Parijs. Maar dat maakt het juist zo leuk om daar loveshoots te doen. Ieder stelletje is anders en bij ieder stelletje passen weer andere plekjes en andere soort foto’s.

Één van de tofste dingen vind ik zelf de Love lock bruggen. Stelletjes vanuit de hele wereld hangen daar een slotje aan een brug met hun namen erop. Naast dat het er heel erg leuk uit ziet heeft het ook iets heel bijzonders. Alle stelletjes gooien na het slotje opgehangen te hebben de sleuteltjes in het water.

parijs slotjes

 

 

 

 

 

 

Daarnaast vind ik persoonlijk de Sacre Coeur heel erg speciaal. Je hebt er een prachtig uitzicht over de stad en je kunt er ongelofelijk gezellig zitten. Echt een plek waar je je de hele dag goed zou kunnen vermaken. Er zijn vaak straat artiesten die er met een gitaar leuke muziek maken of trucjes doen. En natuurlijk kun je er lekker naar mensen kijken en genieten van het uitzicht.

Parijs017

 

 

 

 

 

 

Tijdens zo’n weekend gaan we natuurlijk veel plekjes af om mooie foto’s te klieken. Één van de beste manier om je in Parijs te vervoeren is de metro. Het lijkt wel of er op iedere hoek van de straat een metrostation zit. Dit voorkomt ook dat je ver moet lopen want Parijs is echt groot. Omdat de metro dus wel echt een onderdeel van Parijs is heeft het ook echt iets heel bijzonders om daar leuke foto’s te maken.

loveshoot parijs7

 

 

 

 

 

 

Champs Elysees! Als je een beetje mode gek bent dan is dat ook echt een must. Super leuk om in de mooie etalages een speelse foto te maken. En als je deze heerlijke winkelstraat volgt kom je vanzelf uit bij de Arc de Triomphe die natuurlijk ook niet verkeerd om even mee te pakken.

loveshoot 6

 

 

 

 

 

 

Wat bij helder weer ook ’s avonds heel erg mooi is om op te gaan is de Tour Montparnasse. Tour Montparnasse is een grote toren in het centrum van Parijs. De toren is maar liefst 210 meter hoog en het op één na hoogste gebouw van Frankrijk. Vanaf het dak van het grote gebouw kun je heel Parijs zien. Een fantastische plek om foto’s te maken.

Dit is een greep uit een aantal leuke plekjes uit Parijs. Als ik alles op zou willen noemen wordt dit echt een mega lijst! Lijkt het jullie leuk om samen als voorbereiding op jullie huwelijk een loveshoot te hebben in Parijs op valentijnsdag!? Neem dan gerust contact met ons op. Wij regelen voor jullie de Thalys tickets en natuurlijk de loveshoot voor €499,-. We gaan dan samen met jullie bepalen waar we naar toe gaan en wat voor soort foto’s het worden. Dus maak jullie lijstje maar vast klaar!

parijs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: