Budget-bruiloft mét weddingplanner!

Money, money, money…

Een bruiloft kost geld, veel geld. Maar wat is nou eigenlijk ‘veel geld’?

Onlangs schetste onze verbazing: tijdens een bijeenkomst bij Bruid & Bruidegom magazine riepen meerdere vooraanstaande weddingplanners géén bruiloften aan te nemen met een klein budget. Zij gaan pas in gesprek met bruidsparen die een budget van minimaal €20.000 – €25.000 beschikbaar hebben.

Uiteraard is dat hun goed recht, maar uit ervaring weten wij -als rasechte Achterhoekers- dat het in onze regio net even anders werkt… dit verklaart eveneens waarom ‘weddingplanning’ nog een onbekend begrip is in onze Achterhoek. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Maar een weddingplanner kan behoorlijk wat voordeel opleveren en dáár zijn ‘onze’ bruidsparen dan weer wel in geïnteresseerd.

Reden voor ons om in 2014 en 2015 meerdere zgn. ‘budget-bruiloften’ te realiseren. Trouwen moet voor ieder budget realiseerbaar zijn, en daarbij helpt de weddingplanner  van Seibella-Sposa jullie graag! Het blijft jullie bruiloft, jullie wensen, jullie regie. Onze weddingplanner adviseert, helpt & denkt mee, is creatief, weet veel voordeel te behalen en… past in jullie budget! Inmiddels zijn we al met een aantal bruidsparen in gesprek en de reacties zijn super, daar zijn wij nu al trots op.

Wij hebben al veel leveranciers in de Achterhoek heel enthousiast gekregen om mee te doen aan ons unieke Seibella-Sposa concept. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze weddingplanner via monique@seibella.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: