Trouwen in het geheim iets voor sterren of voor jou?

Tegenwoordig is het niet zo heel erg raar als je in het geheim trouwt. Of toch wel? Ik denk dat het pas gek is als ineens je broer, moeder of beste vriendin naar je toe komt met de boodschap: ik ben getrouwd! Stiekem zou ik het dan wel een beetje jammer vinden dat ik er niet was. Maar aan de andere kant vind ik dat iedereen lekker zijn eigen ding moet doen.

Het huwelijk en alles wat daar bij hoort is toch al aardig aan het veranderen. De één pakt het super groots aan met bijvoorbeeld een weekend in het buitenland met alle familie en vrienden. En het andere stel gaat op maandag ochtend naar het gemeentehuis en geven een rondje in de plaatselijke kroeg om het te vieren.

Trouwen is een stap die je met z’n tweeën maakt. Je bepaald dus ook helemaal zelf hoe je hier verder invulling aan geeft. Er zijn tradities maar die worden al lang niet meer zo streng na gestreefd.

wedding2

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie voor twee

Omdat er al zoveel inspiratie is voor verloofde koppels die met vrienden en familie hun bruiloft vieren bedachten wij met het team van Seibella Sposa leuke ideeën om samen stiekem te trouwen. Je bent met z’n tweetjes maar dat betekent bij lange na niet dat het minder feestelijk of bijzonder is.

De eerste manier die ons gelijk te binnen schoot was natuurlijk het huwelijk van René van Kooten en zijn Tanya. Ze zijn dan wel niet in het geheim getrouwd maar dit vonden wij een geschikte manier om dat wel te doen. René en Tanya zijn namelijk na een fietsrit van vier weken in Rome getrouwd. Het nieuwsbericht wat destijds in de Privé stond maakt duidelijk hoe het paar dit beleefd heeft:

“We hebben een hele zware tocht achter de rug”, vertelt de bruid. “We legden negentig kilometer af per dag, en hebben onderweg alles meegemaakt wat je in een relatie kunt meemaken. Stress, tegenslag, ruzie… Ook elkaar er door heen slepen… En we wisten dus zeker dat het tussen ons helemaal goed zit.”

renekooten

 

 

 

 

 

 

 

 

Er ontzettend veel sterren in het geheim getrouwd. Zoals: Kate Winslet met haar man Ned Rocknroll, Megan Fox met Austin Green en Daniel Craig en Rachel Weiz en nog veeel meer.

De losbollige manier om met z’n tweeën in het “geheim” te trouwen is in Las Vegas. Als je dure avondjes in de casino’s en het wilde nachtleven van Las Vegas doorstaat met je partner kunnen jullie daar net zo goed meteen elkaar het Ja-woord geven.

vegas3

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat dan ook jullie ceremonie begeleiden door Elvis. Je kunt namelijk een Elvis Wedding arrangement nemen in het beroemde Graceland Wedding Chapel. Een groot voordeel is dat deze instanties alles voor je regelen, van de locatie tot het legaliseren van jullie huwelijk. Wil je dit doen vergeet dan niet jullie paspoorten, internationale geboorteakte, akte van trouwbevoegdheid en het internationaal uittreksel van het bevolkingsregister.

Is in het geheim trouwen echt iets voor beroemdheden? Of zou jij het eigenlijk ook wel willen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: