Trouwen in het Oosten

Trouwen met uitzicht over de bossen, heerlijk weer, de perfecte trouwlocatie, een geweldige dag.. Cheers op het kersverse bruidspaar!

Op zoek naar die perfecte trouwlocatie? Natuurlijk helpt Seibella Sposa jullie hier graag mee en aangezien wij zelf échte Achterhoekers zijn gaan we jullie in deze blog onze favoriete Achterhoekse trouwlocaties laten zien.

Altijd al willen trouwen in een super chique villa? Uhm.. natuurlijk! Aan de rand van het centrum is deze villa zeker te vinden, genaamd ‘Hotel/Villa Ruimzicht’. Van een klein intiem samenzijn tot een grote party. De villa leent zich uitstekend voor spetterende feestjes van elk volume!

Een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn.. Binnenrijden over de ophaalbrug, wapperende vlaggen, omringd door een prachtig bos. Kasteel Huis Bergh in ‘s Heerenberg is een unieke plek waar de hele bruiloft vanaf de huwelijkvoltrekking tot de huwelijksnacht plaats kan vinden. En oja, de huwelijksnacht kan plaatsvinden in een van de suites in de verdedigingstorens, hoe cool is dat?!

Een typisch voorbeeld van een eigentijdse Achterhoekse trouwlocatie is Beneman in Vragender. Beneman beschikt over diverse terrassen en zalen zodat jullie zelf kunnen kiezen wat het beste bij jullie past. Een erg leuk feitje is dat de koks van deze locatie (ook) met échte Achterhoekse producten werken.

De Eek is een prachtige historische boerderij in Steenderen die toch echt net even iets anders is. Met mooi weer is trouwen in de openlucht toch wel een must. De Eek heeft verschillende terrassen, een groot gazon en een boomgaard. Genoeg keuze dus!

Trouwen in de Achterhoek met een internationaal tintje. ’t Olde Schop in Giesbeek laat jullie kennis maken met l’ambiance de la Provence. Proef de sfeer en de cuisine van Frankrijk in dit gezellige en gastvrije Achterhoekse dorp.

Heb je zelf een top plek in gedachte maar staat daar geen locatie? Daar is ook een oplossing voor! Bon Salon kan met haar spiegeltent een top feest verzorgen op iedere locatie (natuurlijk niet alleen in de achterhoek!). Twee keer per jaar heeft Bon Salon een eigen stek in de tuin van hotel Bon’Aparte in Lochem.

Hotel Ruimzicht

Ruimzichtblog

 

 

 

 

 

 

 

Huis Bergh

Huis Berg Blog

 

 

 

 

 

 

 

Beneman

Beneman Blog

 

 

 

 

 

 

De Eek

DeEekblog

 

 

 

 

 

 

 

’t Olde Shop

t olde schopblog

 

 

 

 

 

Bon Salon Spiegeltent

spiegeltent blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: