De Bruidstaart !

Al maanden voordat jullie grote dag aanbreekt fantaseer je over  de belangrijkste momenten van die prachtige dag. Naast het ‘ja’-woord en natuurlijk de fantastische jurk is ook het aansnijden van jullie bruidstaart een hoogte punt!

Bruidstaart

Steeds meer bruidsparen kiezen tegenwoordig voor allerlei vormen van      taart, cupcakes,    gebakjes,  soesjes of andere zoetigheid, en de stijl is al lang niet meer  alleen sprookjesachtig.  Naast  de  klassieke  roosjes en lintjes wordt de markt  tegenwoordig overspoelt met  taarten in  de  meest  uiteenlopende  thema’s. Maar wat  wil  jij? Je wilt toch dat deze taart net zo naadloos  bij    jullie als  stel  aansluit zoals    je prachtige  jurk, het met zorg uitgekozen pak, de bloemen  en  de auto?

Wanneer je de stijl hebt bepaald van jullie dag kun je hierop voortborduren in de rest  van je      keuzes.  Het  moment dat je opzoek gaat naar een bakker die voor jullie de taart  mag gaan  maken  kun je het  beste hierover al goed hebben nagedacht. Maak voor jezelf  een lijstje, en  schroom  niet  om hierop te  zetten wat voor jullie geldt, of waar jullie van  houden.

Bruidstaart 3

Smaken, kleuren, wat heb je eens ergens op een plaatje  gezien wat je te  gek vond, wat  heb je eens op de  bruiloft van een ander stel geproefd;  schrijf het op en  neem het mee.

Wees niet bang je plaatselijke bakker, die waarschijnlijk al jarenlang je brood en gebakjes heerlijk verzorgd, over te slaan als hij eenvoudigweg niet verder komt dan een standaard taart. Het is jullie dag, dus jullie bepalen!  Zorg dat je het beste en meest smaakvolle regelt voor jezelf!

Tips voor de meest lekkere en fantastische taarten :

Pretty cakes                      –            www.prettycakes.nl
Taart van Manja              –            www.taartvanmanja.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: