Wat vind HIJ ?

2bd211c538b35466d57d61c31b866208 Wat vind HIJ?
 Een oude klassieker? Of juist een sportwagen? Extra groot of lekker klein? Zelf rijden  of een chauffeur?

De auto waarin jullie worden gereden moet net als het pak en de jurk bij jullie passen. Zoek van te voren goed uit wat voor een soort auto jullie willen. Klassiek, groot,   stoer of toch klein of comfortabel. De auto is jullie entree , dus zeker belangrijk!

Als jullie dit duidelijk hebben kunnen jullie gaan kijken naar welk merk en modelauto je wilt.

Tip: Houd rekening met de jurk, je wilt toch niet dat de bruid met haar ouders mee  moet rijden omdat de jurk niet in de trouwauto past? Daarnaast is het handig om  rekening te houden met kapsels etc. Is het verstandig om een cabrio te nemen? Stel  dat het hard waait, dan moet alles weer opnieuw in model worden gebracht.


De chauffeur6f209e7dd230ea3dc3e78c37eb77da2c

Hoe rijd de auto? Om dat te ondervinden is het verstandig om van te voren een proefritje te maken. Zodat je zeker weet of je op jullie dag ook comfortabel kunt rijden. En parkeren? De ene is er wel handig mee de ander totaal niet. Houd dus rekening met een auto die praktisch is, zowel qua ruimte als rijden etc. Blijf wel kijken naar wat echt bij jullie past.

Als je een auto ziet, maar niet zeker weet of je hierin kunt / durft te rijden, kun je altijd een chauffeur regelen.  Natuurlijk kun je iemand inhuren, maar je kunt ook één van je daggasten vragen. Een leuk idee, en die persoon voelt zich vaak ‘’vereerd’’ dat hij jullie op jullie dag mag rijden. Vraag bijvoorbeeld een broer, opa of beste vriend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: