Strak in pak.

551d9c1ef1dd56e11051d3bad8f2ea8fNaast een prachtige bruid hoort natuurlijk ook een goed geklede bruidegom.

Al lijkt hij misschien niet altijd even belangrijk te zijn als de bruid. Mensen kijken toch sneller naar de bruid, hierdoor is het voor de bruidegom natuurlijk erg makkelijk om te zeggen:’’ik haal en pak, en dan is het wel goed’’.

Toch is dat niet het geval. Het is jullie bruiloft! Dus ook van jou!  Met alleen een pak ga je het dus niet redden. Het pak dat jij gaat dragen moet afgestemd zijn op jou, precies op maat. Het moet een pak, nee kostuum zijn die jou persoonlijkheid naar boven haalt.

Het moet de gasten opvallen dat het een uniek pak is, speciaal voor jou!

Of je nu zakelijk, sportief, klassiek of juist trendy wilt. Lekkere contrasten wilt of juist subtiel?  Wil je met de trends mee gaan, houd je rekening met het seizoen of ga je toch liever je eigen weg?

Meer dan alleen een pak.155a79dd226ebbff54d11f4dd74f0d6d
Om het totaal plaatje helemaal af te maken heb je ook accessoires nodig: het perfecte overhemd, een mooie das, stijlvolle manchetknopen, vrolijk pochetje en natuurlijk perfect bijpassende  schoenen met  een smaakvolle riem.  Naast deze accessoires is ondergoed en sokken ook wel handig. Met shirt? Zonder shirt? Lange mouw, korte mouw of toch liever helemaal geen mouw? Wat je onder je ‘’zichtbare’’ kledij aan hebt is minstens zo belangrijk. Let wel op dat je bijvoorbeeld een t-shirt niet ziet zitten. En als je ’s avonds helemaal genoeg hebt van je stropdas, zorg dan wanneer je deze uitdoet dat er geen rand van je hemd of shirt te zien is.

Zorg ervoor dat jij je lekker voelt, het pak jou persoonlijkheid naar boven haalt maar bovenal, dat het een fantastische dag wordt.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: