Het feest.

302fcddecfc4b6efdabfba7f8b160b0fOp het feest kun je natuurlijk een dj inhuren en groots uitpakken, maar je kunt het ook klein houden.
Tegenwoordig is het op een bruiloft, hoe gekker en duurder, hoe beter het is. Natuurlijk is het fantastich als je een groot feest hebt en helemaal los gaat. Maar wat vinden de gasten?

Vind je het niet leuk als mensen iets over jou maken? Een toneelstuk, een lied, een powerpoint ? Natuurlijk wil je niet voor gek gezet worden, maar er zijn altijd wel mensen die zo gek zijn om jullie even goed te grazen willen nemen.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook mensen die gewoon iets leuks over je willen vertellen, iets wat jullie samen hebben meegemaakt of gedaan.

Is het niet leuk om deze herinneringen weer boven te halen? Om je weer slap te lachen om dat ene domme dingetje, dat je ooit eens hebt gedaan?

Of begin je toch liever traditioneel met een f1e4542d3531cf099ed855b7442278faopeningsdans waarna iedereen de dansvloer op gaat ? Een avond waarop iedereen de dansvloer op wordt getrokken?

Misschien wil je het allemaal , ook daar is een goede verdeling voor te maken. Begin het feest bijvoorbeeld met een vrije indeling. Mensen die iets hebben voorbereid  hebben dan de gelegenheid om dat op te voeren. Daarna kun je verder gaan met de dans en vervolgens een dj of band.

De keus is aan jullie, ga je voor een knalfeest met dj, dansers etc. ? of toch liever de avond laten leiden door je gasten en het onder ogen zien als je te grazen wordt
genomen ?

Advertenties

een reactie

  1. Goede ideeën. Het feest kun je zo persoonlijk maken als je wilt. Dat is natuurlijk wel heel leuk als je trouwt want iedere gast kent je goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: